Γευση… απο Κυπρο!
Σπάζουμε τα αυγά και τα χτυπάμε με ένα πιρούνι μαζί με το αλάτι και το πιπέρι.
Αφαιρούμε τα φύλλα βασιλικού από το κλωναράκι τους και τα κόβουμε με τα χέρια μας σε μεγάλα κομμάτια. Ρίχνουμε στο τηγάνι το βούτυρο, το ελαιόλαδο και τα ζεσταίνουμε μέχρι να λιώσει το βούτυρο. Τηγανίζουμε τις ντομάτες και τον βασιλικό για ένα λεπτό ανακατεύοντας μέχρι οι ντομάτες να μαραθούν λίγο. Προσθέτουμε τα αυγά και κουνάμε το τηγάνι για να απλώσει το μείγμα.
Όταν η ομελέτα αρχίσει να ψήνεται χρησιμοποιούμε τη σπάτουλα για να την ξεκολλήσουμε λίγο από τα τοιχώματα του τηγανιού και την περιχύνουμε με το τριμμένο χαλλούμι. Όταν η ομελέτα ψηθεί τη μεταφέρουμε σε ένα πιάτο, τη διπλώνουμε και σερβίρουμε αμέσως.
Για μια πιο υγιεινή εκδοχή, μπορείτε να αντικαταστήσετε το χαλλούμι με τυρί light Κουρούσιη και το βούτυρο με λίγο έξτρα ελαιόλαδο. Για ακόμη λιγότερες θερμίδες μπορείτε να αντικαταστήσετε το λάδι με κάποιο cooking spray!
Recipe source: athenarecipes.com
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD