ΝΟΣΤΙΜΑ ΚΡΕΜΩΔΗΣ ΣΟΥΠΑ ΜΕ ΣΠΑΡΑΓΓΙΑ.
Ζεσταίνετε το λάδι σε μια μεγάλη κατσαρόλα σε μέτρια φωτιά. Αφού το λάδι ζεσταθεί, προσθέστε τα σπαράγγια. Ψήστε για 7 με 10 λεπτά, μέχρι να αρχίζουν τα σπαράγγια να ροδίζουν. Προσθέστε τα πράσα, το θυμάρι, το ξύσμα λεμονιού, το αλάτι, το πιπέρι, το κάρδαμο και το γαρίφαλο. Ψήστε για άλλα 10 με 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν τα πράσα και να μυρίσουν τα μπαχαρικά.
Προσθέστε το ζωμό, και αφήστε να κοχλάσει. Χαμηλώστε τη φωτιά και σιγοβράστε για 10 με 15 λεπτά. Προσθέστε το σπανάκι και βράστε για άλλα 2 λεπτά, μέχρι να μαράνει το σπανάκι. Με ένα blender χειρός, χτυπήστε τη σούπα μέσα στην κατσαρόλα ή μεταφέρετέ την σε ένα κλασικό blender. Σερβίρετε.
Recipe source: n/a
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD