ΕΝΑ ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΚΟ ΜΠΙΦΤΕΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΟΡΑ - ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΤΕ ΤΗΝ ΜΑΡΟΚΙΝΗ ΠΑΣΤΑ HARISSA ΚΑΙ ΧΟΥΜΟΥΣ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΧΑΛΛΟΥΜΙ ΣΑΣ ΑΚΟΜΑ ΠΙΟ ΕΥΓΕΣΤΟ.
Βάλτε μία κουταλιά της σούπας λάδι σε ένα τηγάνι και προσθέστε τα κρεμμύδια. Ψήστε σε δυνατή φωτιά για λίγα λεπτά και μετά χαμηλώστε την και τηγανίστε για περίπου 8 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν τα κρεμύδια και να αποκτήσουν ένα χρυσαφί χρώμα.
Εντωμεταξύ, ζεστάνετε ακόμα μία κουταλιά λάδι και τηγανίστε την μελιντζάνα για λίγα λεπτά και από τις δύο πλευρές. Βάλτε την στην άκρη. Στο λάδι που έχει μείνει, τηγανίστε το χαλλούμι.
Μέσα στα κρεμύδια, βάλτε μαύρη ζάχαρη, πιπέρη και πάστα harissa. Ψήστε για 1 λεπτό μέχρι να λιώσει η ζάχαρη. Μέχρι να ψηθεί η σάλτσα, απλώστε χούμους πάνω στα ψωμάκια, και προσθέστε την μελιντζάνα και το χαλλούμι. Προσθέστε την πάστα και σερβίρετε.
Recipe source: Good Food magazine
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD