ΓΕΜΑΤΕΣ ΕΝΤΟΝΕΣ ΓΕΥΣΕΙΣ ΚΑΙ ΥΦΕΣ, ΑΥΤΕΣ ΟΙ ΓΕΜΙΣΤΕΣ ΠΙΠΕΡΙΕΣ ΑΠΟΤΕΛΟΥΝ ΕΝΑ ΥΠΕΡΟΧΟ ΔΕΙΠΝΟ Η ΟΡΕΚΤΙΚΟ ΓΙΑ ΠΑΡΤΥ.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200 βαθμούς για φούρνο γκαζιού και 180 βαθμούς για ηλεκτρικό φούρνο. Κόψετε τις πιπεριές στην μέση αποφεύγοντας να κόψετε το κοτσάνι και αφαιρέστε τους σπόρους. Τοποθετήστε τις πιπεριές σε ένα ταψί. Κόψετε τα μανιτάρια, τα οποία είχατε μουλιάσει σε ζεστό νερό, και κρατήστε το ζωμό των μανιταριών. Ραντίστε τις πιπεριές με μία κουταλιά ζωμό από τα μανιτάρια, 2 κουταλιές ελαιόλαδο και αλατοπιπερώστε. Ψήστε για 20-25 λεπτά μέχρι να μαλακώσουν οι πιπεριές.
Βάλτε το κους-κους μέσα σε μία λεκάνη και βάλτε μέσα τον ζωμό από τα μανιτάρια. Αφήστε το για 5 λεπτά να μουλιάσει και μετά ανακατέψτε μέσα τα μανιτάρια, το χαλλούμι και το μαϊντανό. Αλατοπιπερώστε και γεμίστε με ένα κουτάλι τις πιπεριές. Ξαναβάλτε το ταψί στο φούρνο για 15 λεπτά, μέχρι το τυρί να πάρει μια χρυσαφένια όψη. Σερβίρετε τις πιπεριές ζεστές με σαλάτα και σκορδόψωμο.
Recipe source: Good Food magazine
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD