ΕΝΑ ΡΟΦΗΜΑ ΙΔΑΝΙΚΟ ΩΣ ΠΡΟΓΕΥΜΑ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΕΝΔΙΑΜΕΣΟ
Ξεπλένετε τα φρούτα. Αν δεν βρείτε φρέσκα μπορείτε να χρησιμοποιήσετε κατεψυγμένα. Τα βάζετε σε ένα μπλέντερ μαζί με το κεφίρ και το σιρόπι σφένδαμου. Αλέθετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στη συνέχεια, προσθέτετε το παγωτό βανίλια και τα παγάκια. Αλέθετε μέχρι να θρυμματιστεί ο πάγος. Ρίχνετε το μίγμα σε 2 ποτήρια και σερβίρετε.
Συνταγή: Χρύσω Λέφου | Φωτογραφία: Δημήτρης Βαττής | Food Styling: Ρούλα Δημητρίου
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD