ΕΝΑ ΔΡΟΣΕΡΟ ΚΑΙ ΑΠΙΘΑΝΟ ΡΟΦΗΜΑ!
Ξεφλουδίζετε την μπανάνα και την κόβετε σε μικρά κομμάτια. Τη βάζετε σε ένα μπλέντερ μαζί με τον ανανά, το κεφίρ και την καστανή ζάχαρη. Αλέθετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Δοκιμάζετε το μίγμα και αν χρειαστεί προσθέστε ακόμα λίγη ζάχαρη. Στη συνέχεια, βάζετε τα παγάκια και αλέθετε μέχρι να θρυμματιστεί ο πάγος. Ρίχνετε το μίγμα σε 2 ποτήρια και σερβίρετε.
Συνταγή: Χρύσω Λέφου | Φωτογραφία: Δημήτρης Βαττής | Food Styling: Ρούλα Δημητρίου
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD