ΕΝΑ ΑΠΛΟ ΠΙΑΤΟ ΜΕ ΣΤΡΑΓΓΙΣΤΟ ΓΙΑΟΥΡΤΙ, ΚΑΡΥΔΙΑ, ΚΑΝΕΛΛΑ ΚΑΙ ΜΕΛΙ ΓΕΜΑΤΟ ΠΡΩΤΕÏΝΗ.
Βάλτε το γιαούρτι σε ένα μικρό πιάτο για επιδόρπιο και πασπαλίστε με αλεσμένα καρύδια. Αν θέλετε να αναδείξετε περισσότερο τη φυσική γεύση των καρυδιών, μπορείτε να τα καβουρδίσετε σε ένα ζεστό τηγάνι. Πασπαλίστε το γιαούρτι με κανέλλα και ρίξτε λίγες σταγόνες μέλι. Σερβίρετε.
Recipe source: Tori Avey
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD