O τελειος μεζες για καθε τραπεζι
Κόβουμε το κεφαλοτύρι σε χοντρές φέτες. Το αλευρώνουμε, το τινάζουμε να φύγει το περιττό αλεύρι και το τηγανίζουμε σε ελαιόλαδο που πρώτα έχουμε αφήσει να ζεσταθεί καλά στο τηγάνι.
Όταν το προσθέσουμε στο τηγάνι χαμηλώνουμε τη φωτιά σε μέτρια. Τηγανίζουμε για 2 λεπτά περίπου γιατί αλλιώς θα αρχίσει να λιώνει.
Στο σερβίρισμα περιχύνουμε προαιρετικά με λεμόνι.
Recipe source: cooklos.gr
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD