Χοιρινα μπιφτεκια με βασιλικο, σκορδο και ΑΣΚΑΛΩΝΙΑ. Συνοδευονται με χαλουμι στο γκριλ. Το τελειο πιατο για δειπνο με φιλους και για Σαββατιατικα barbeque
Ζεστάνετε λάδι σε ένα τηγάνι και τσιγαρίστε τον σκόρδο και τα ασκαλώνια. Ανακατέψτε τον κιμά με τα αυγά και την καπίρα και προσθέστε βασιλικό, σκόρδο και ασκαλώνια. Πλάστε 4 μπιφτέκια και ψήστε τα σε προθερμασμένο γκρίλ ή στο τηγάνι, μέχρι να πάρουν ένα έντονο χρυσαφί χρώμα. Ψήστε το χαλλούμι στο γκρίλ και ζεστάνετε τα ψωμάκια.
Απλώστε τη σάλτσα στο κάτω ψωμάκι, βάλτε το μπιφτέκι, το χαλλούμι και μετά την σαλάτα, τις λεπτοκομμένες φέτες από αγγουράκι και προσθέστε το δεύτερο ψωμάκι. Καλή όρεξη!
Recipe source: Good Food magazine
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD