ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΞΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΛΛΟΥΜΙ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ. ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΝΤΙΠΣ.
Για να μην είναι πολύ αλμυρό το χαλλούμι, μπορείτε να το βάλετε για 2 ώρες σε κρύο νερό ή να το αφήσετε σε κρύο νερό από την προηγούμενη νύχτα. Κόψετε το χαλλούμι σε 4 μακριά κομμάτια και περάστε τα είτε πάνω σε ξυλάκια που έχουν μουλιάσει σε νερό για 10 λεπτά ή σε μεταλλικές σμίλες. Ραντίστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με ρίγανη και χοντροαλεσμένο μαύρο πιπέρι.
Προθερμάνετε την ψησταριά σας ή χρησιμοποιήστε ένα τηγάνι με πλάκα ψησίματος. Ψήστε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά και μετά σερβίρετε με την σάλτσα της επιλογής σας.
Recipe source: Good Food magazine
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.