Kouroushis Dairies - Since 1959

ΧΑΛΛΟΥΜΙ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΣΤΟ ΞΥΛΑΚΙ

Σερβίρει: 4-6 | Χρόνος Προετοιμασίας: 5 min

ΧΑΛΛΟΥΜΙ ΜΕ ΡΙΓΑΝΗ ΣΤΟ ΞΥΛΑΚΙ ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΞΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΛΛΟΥΜΙ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ. ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΝΤΙΠΣ.

ΜΕΘΟΔΟΣ

ΒΗΜΑ ΠΡΩΤΟ

Για να μην είναι πολύ αλμυρό το χαλλούμι, μπορείτε να το βάλετε για 2 ώρες σε κρύο νερό ή να το αφήσετε σε κρύο νερό από την προηγούμενη νύχτα. Κόψετε το χαλλούμι σε 4 μακριά κομμάτια και περάστε τα είτε πάνω σε ξυλάκια που έχουν μουλιάσει σε νερό για 10 λεπτά ή σε μεταλλικές σμίλες. Ραντίστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με ρίγανη και χοντροαλεσμένο μαύρο πιπέρι.

ΒΗΜΑ ΔΕΥΤΕΡΟ

Προθερμάνετε την ψησταριά σας ή χρησιμοποιήστε ένα τηγάνι με πλάκα ψησίματος. Ψήστε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά και μετά σερβίρετε με την σάλτσα της επιλογής σας.

Συστατικά

2 x 250 γραμμάρια Χαλλούμι Κουρούσιη
2 κουταλιές παρθένο ελαιόλαδο
1 κουτάλι της σούπας ξηρή άγρια ρίγανη

Recipe source: Good Food magazine

Δέσμευση Μας

H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.

signature

Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD