ΝΟΣΤΙΜΟΤΑΤΑ ΞΥΛΑΚΙΑ ΜΕ ΑΛΑΤΙΣΜΕΝΟ ΣΚΛΗΡΟ ΧΑΛΛΟΥΜΙ ΚΑΙ ΒΟΤΑΝΑ. ΣΕΡΒΙΡΕΤΑΙ ΜΕ ΠΟΙΚΙΛΙΑ ΑΠΟ ΝΤΙΠΣ.
Για να μην είναι πολύ αλμυρό το χαλλούμι, μπορείτε να το βάλετε για 2 ώρες σε κρύο νερό ή να το αφήσετε σε κρύο νερό από την προηγούμενη νύχτα. Κόψετε το χαλλούμι σε 4 μακριά κομμάτια και περάστε τα είτε πάνω σε ξυλάκια που έχουν μουλιάσει σε νερό για 10 λεπτά ή σε μεταλλικές σμίλες. Ραντίστε με ελαιόλαδο και πασπαλίστε με ρίγανη και χοντροαλεσμένο μαύρο πιπέρι.
Προθερμάνετε την ψησταριά σας ή χρησιμοποιήστε ένα τηγάνι με πλάκα ψησίματος. Ψήστε για 2-3 λεπτά από κάθε πλευρά και μετά σερβίρετε με την σάλτσα της επιλογής σας.
Recipe source: Good Food magazine
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD