¾ ΦΛΙΤΖΑΝΙΟΥ ΚΕΦΙΡ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΠΕΡΙΠΟΥ 20% ΤΗΣ ΣΥΝΙΣΤΩΜΕΝΗΣ ΗΜΕΡΗΣΙΑΣ ΠΟΣΟΤΗΤΑΣ ΑΣΒΕΣΤΙΟΥ. ΜΑΛΙΣΤΑ, ΑΝ ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΗΣΕΤΕ ΜΙΑ ΜΕΡΙΔΑ ΓΑΛΑΚΤΟΚΟΜΙΚΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ ΜΕ ΚΕΦΙΡ ΘΑ ΠΑΡΕΤΕ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΥΓΙΗ ΠΡΟΒΙΟΤΙΚΑ ΒΑΚΤΗΡΙΑ. ΑΠΟΛΑΥΣΤΕ ΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΣΕ ΕΝΑ ΜΟΝΑΔΙΚΟ SMOOTHIE!
Ξεπλένετε τα αγγουράκια, τα στεγνώνετε και τα ψιλοκόβετε. Θα έχετε 1 ½ φλιτζάνι. Τα βάζετε σε ένα μπλέντερ μαζί με το κεφίρ, το γιαούρτι, τα φύλλα βασιλικού και το αλάτι. Αλέθετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Στη συνέχεια, προσθέτετε τα παγάκια και αλέθετε μέχρι να θρυμματιστεί ο πάγος. Ρίχνετε το μίγμα σε 2 ποτήρια και σερβίρετε.
Συνταγή: Χρύσω Λέφου | Φωτογραφία: Δημήτρης Βαττής | Food Styling: Ρούλα Δημητρίου
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD