ΤΟ ΚΕΦΙΡ ΕΙΝΑΙ ΠΛΟΥΣΙΟ ΣΕ ΑΣΒΕΣΤΙΟ, ΜΑΓΝΗΣΙΟ ΚΑΙ ΦΩΣΦΟΡΟ, ΕΝΩ ΟΙ ΠΡΩΤΕΪΝΕΣ ΤΟΥ ΕΙΝΑΙ ΥΨΗΛΗΣ ΒΙΟΛΟΓΙΚΗΣ ΑΞΙΑΣ. ΣΥΝΔΥΑΖΕΤΑΙ ΤΕΛΕΙΑ ΜΕ ΜΠΙΣΚΟΤΑ ΚΑΙ ΜΠΑΝΑΝΑ!
Σε ένα μπλέντερ βάζετε τα μπισκότα και τα αλέθετε. Στη συνέχεια, προσθέτετε την μπανάνα, την καστανή ζάχαρη και το κεφίρ. Αλέθετε μέχρι να ομογενοποιηθούν τα υλικά. Δοκιμάζετε το μίγμα και αν χρειαστεί προσθέστε ακόμα λίγη ζάχαρη. Στη συνέχεια, βάζετε τα παγάκια και αλέθετε μέχρι να θρυμματιστεί ο πάγος. Ρίχνετε το μίγμα σε 2 ποτήρια και σερβίρετε.
Συνταγή: Χρύσω Λέφου | Φωτογραφία: Δημήτρης Βαττής | Food Styling: Ρούλα Δημητρίου
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD