ΝΟΣΤΙΜΑ RED VELVET CUPCAKES ΜΕ ΓΛΥΚΙΑ ΒΟΥΤΥΡΟΚΡΕΜΑ
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Σε ένα μέτριο μπολ αναμιγνύετε το αλεύρι, το αλάτι, το κακάο και τη σόδα. Σε ένα άλλο μπολ αναμιγνύετε το γάλα και το ξίδι.
Στη συνέχεια, βάζετε στον κάδο του μίξερ τα αβγά και χτυπάτε να αφρατέψουν. Στη συνέχεια, προσθέτετε τη ζάχαρη και συνεχίζετε το χτύπημα. Ακολούθως, βάζετε το βούτυρο, το χρώμα ζαχαροπλαστικής και χτυπάτε σε δυνατή ταχύτητα. Προσθέτετε το γάλα με το ξίδι και το κεφίρ. Χτυπάτε καλά και προσθέτετε λίγο – λίγο το μίγμα του αλευριού.
Παίρνετε ένα ταψί με 12 θήκες για cupcakes, τις λαδώνετε καλά ή τοποθετείτε μέσα από μια χάρτινη θήκη. Μοιράζετε το μίγμα στις θήκες (τις γεμίζετε μέχρι τα 3/4), το στρώνετε καλά με ένα κουτάλι και ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 20 -25 λεπτά. Αφήνετε τα cupcakes να κρυώσουν.
Για τη βουτυρόκρεμα, βάζετε το βούτυρο στον κάδο του μίξερ και χτυπάτε καλά. Προσθέτετε την κρέμα τυριού και συνεχίζετε το χτύπημα. Μετά, βάζετε τη βανίλια, το αλάτι, τη ζάχαρη άχνη και το κεφίρ. Χτυπάτε μέχρι να πετύχετε ένα λείο και αφράτο μίγμα. Το βάζετε σε μια σακούλα ζαχαροπλαστικής και στολίζετε τα cupcakes. Τα πασπαλίζετε με λίγο θρυμματισμένο κέικ ή βατόμουρα και σερβίρετε.
Recipe source: Περιοδικό Χρυσές Συνταγές - Συνταγή: Χρύσω Λέφου
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD