Ενα φαγητο που θα λατρεψετε!
Ανοίγετε τα στήθη, αλατοπιπερώνετε, προσθέτετε από πάνω το χοιρομέρι και την αναρή και τα τυλίγετε σε ρολό. Τα πιάνετε με οδοντογλυφίδες.
Τα τυλίγετε σε αλεύρι και τα τηγανίζετε σε λίγο καυτό λάδι. Τα βάζετε σε προθερμασμένο φούρνο για 10 λεπτά.
Ετοιμάζετε τη σάλτσα: σοτάρετε το κρεμμυδάκι με το βούτυρο και αφού μαραθεί, προσθέτετε το σκόρδο. Προσθέτετε το χυμό λεμονιού, το jelly, το ζωμό και το θυμάρι και ψήνετε σε χαμηλή φωτιά για 5 λεπτά. Διαλύετε το corn flour σε λίγο κρύο νερό, το ρίχνετε στη σάλτσα και ανακατεύετε.
Κόβετε τα ρολά σε 2-3 φέτες το καθένα, τα περιχύνετε με τη σάλτσα και γαρνίρετε με τους κόκκους ροδιού. Σερβίρετε με λαχανικά και πατάτες.
Recipe source: syntages-mageirikhs-zaxaroplastikhs.blogspot.com.cy
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD