Η ΤΕΛΕΙΑ ΤΥΡΟΠΙΤΤΑ ΜΕ ΤΡΙΑ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΤΥΡΙΑ
Προθερμαίνετε το φούρνο στους 180°C. Αλευρώνετε και λαδώνετε μια στρογγυλή φόρμα με τρύπα στη μέση.
Τρίβετε στη χοντρή μεριά του τρίφτη το χαλλούμι και το τυρί. Με ένα πιρούνι θρυμματίζετε την αναρή. Αναμιγνύετε καλά όλα τα τυριά.
Σε ένα μπολ, κοσκινίζετε το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ. Βάζετε τα αβγά στον κάδο του μίξερ και τα χτυπάτε πολύ καλά. Μετά, προσθέτετε τo ελαιόλαδο, το γιαούρτι, το δυόσμο και τα τυριά.
Τέλος, βάζετε κουταλιά – κουταλιά το μίγμα του αλευριού και ανακατεύετε. Ρίχνετε το μίγμα στη φόρμα και ψήνετε στον προθερμασμένο φούρνο για 45 λεπτά ή μέχρι να ροδίσει η τυρόπιτα.
Recipe source: Περιοδικό Χρυσές Συνταγές - Συνταγή: Χρύσω Λέφου
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD