ΕΥΚΟΛΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΣΑΣ!
Βάζετε το αγγούρι σε ένα σουρωτήρι και το αλατίζετε να φύγουν τα περιττά υγρά. Το αφήνετε για περίπου 5 λεπτά, το πιέζετε με τις παλάμες για να στραγγίσει εντελώς και το βάζετε σε ένα μπολ.
Προσθέτετε το γιαούρτι, το σκόρδο, το δυόσμο, το λεμόνι ή ξίδι, το ελαιόλαδο και το αλάτι. Ανακατεύετε καλά και βάζετε το τζατζίκι στο ψυγείο να παγώσει για 2-3 ώρες ή και περισσότερο για να δέσουν οι γεύσεις και μετά σερβίρετε.
Recipe source: Περιοδικό Χρυσές Συνταγές - Συνταγή: Χρύσω Λέφου
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.