ΕΥΚΟΛΟ ΤΖΑΤΖΙΚΙ ΠΟΥ ΕΜΠΛΟΥΤΙΖΕΙ ΤΗ ΓΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΕΥΜΑΤΟΣ ΣΑΣ!
Βάζετε το αγγούρι σε ένα σουρωτήρι και το αλατίζετε να φύγουν τα περιττά υγρά. Το αφήνετε για περίπου 5 λεπτά, το πιέζετε με τις παλάμες για να στραγγίσει εντελώς και το βάζετε σε ένα μπολ.
Προσθέτετε το γιαούρτι, το σκόρδο, το δυόσμο, το λεμόνι ή ξίδι, το ελαιόλαδο και το αλάτι. Ανακατεύετε καλά και βάζετε το τζατζίκι στο ψυγείο να παγώσει για 2-3 ώρες ή και περισσότερο για να δέσουν οι γεύσεις και μετά σερβίρετε.
Recipe source: Περιοδικό Χρυσές Συνταγές - Συνταγή: Χρύσω Λέφου
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD