ΑΓΑΠΗΜΕΝΗ ΧΕΙΜΕΡΙΝΗ ΣΑΛΑΤΑ!
Για το ντρέσιγκ , βάλτε μαζί ή ψιλοκόψτε το σκόρδο και τις αντσούγιες. Ανακατέψτε τα με το γιαούρτι και στη συνέχεια ρίξτε το ξύσμα και το χυμό του λεμονιού. Δοκιμάστε τη γεύση και προσθέστε όσο φρεσκοτριμένο μαύρο πιπέρι επιθυμείτε.
Προθερμάνετε το φούρνο στους 200°C. Κόψτε το ψωμί σε ασύμμετρα μικρά κομμάτια περίπου μιας ίντσας και διασκορπίστε σε ένα ταψί καβουρδίσματος. Ψεκάστε το ψωμί με λίγο ελαιόλαδο και στη συνέχεια βάλτε λίγο αλάτι. Ψήνετε για 10 λεπτά ή μέχρι να γίνουν τραγανά.
Κόψτε τις άκριες των μικρών μαρουλιών ενώ παράλληλα διατηρήστε τα φύλλα τους σωστά. Αφού τα πλύνετε στεγνώστε τα καλά και τοποθετήστε τα σε μια πιατέλα μαζί με τα καρύδια και λίγα φυλλαράκια μάραθου.
Στη συνέχεια, τηγανίζουμε σε φέτες το χαλλούμι και στις δύο πλευρές σε λίγο ελαιόλαδο μέχρι να αρχίσει να παίρνει χρυσαφί χρώμα και στη συνέχεια στραγγίζουμε σε χαρτί κουζίνας. Στη συνέχει τοποθετήστε το χαλλούμι στην πιατέλα μαζί με τα υπόλοιπα συστατικά. Τέλος προσθέστε το ρόδι, το καβουρδισμένο ψωμί και το ντρέσιγκ γιαουρτιού.
H ποιότητα είναι η ταυτότητα μας. Είναι η βάση στην οποία στηριζόμαστε και υποστηρίζουμε μέσα από δύο αρχές, την ασφάλεια των προϊόντων μας και την καλύτερη δυνατή γεύση που μπορούμε να προσφέρουμε στους καταναλωτές μας.
Κωστάκης Θεοφίλου, Διευθύνων Σύμβουλος - N.TH. Kouroushis LTD